«Героїв стежина–від батька до сина»

28 жовтня Україна відзначає 73-річницю визволення від нацистських загарбників. Цей день було встановлено Указом Президента України з метою всенародного відзначення визволення України, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні.
З нагоди відзначення цього пам’ятного дня, 26 жовтня в читальному залі центральної бібліотеки імені Костя Солухи для студентів коледжу будівництва архітектури і дизайну організовано урок патріотизму «Героїв стежина–від батька до сина». Присутні ознайомилися із трагічною сторінкою в історії українського народу, яку сплатили українці у Другій світовій війні. Пам’ять про загиблих на фронтах, закатованих у фашистських катівнях, спалених у пекельних крематоріях, замучених голодом, замордованих страшною війною, було вшановано хвилиною мовчання.
У ході заходу звучали вірші у виконанні місцевих поетів з клубу «Ліра» Людмили Кур’ян та Світлани Кремінської на військову тематику. Музичні вітання дарувала учениця міської дитячої школи мистецтв Ангеліна Молярчук. Захід доповнила книжкова виставка «У війні палала Україна».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *