«Його свята любов до України»

Літературний вечір до 100-річчя від дня народження Олеся Гончара

З нагоди ювілею відомого українського письменника, літературного критика, громадського діяча, лауреата премій імені Тараса Шевченка, Героя України Олеся Гончара в центральній міський бібліотеці імені Костя Солухи 1 квітня організовано літературний вечір «Його свята любов до України».
Метою заходу було вшанування визначного поета та прозаїка України, популяризація його творів, спонукання молоді до читання та виховання у них патріотичних почуттів.
Присутні на заході військовослужбовці в/ч А-2738 широко познайомилися із життєвим та творчим шляхом Олеся Гончара, пройшли його фронтовими дорогами, переглядаючи відеоролик «Людина, яка змогла стати вільною-життевий шлях Олеся Гончара», послухали патріотичні поезії молодого Гончара у виконанні студенток коледжу культури і мистецтв Олександри Мусько та Юлії Балицької. Разом з поетесою Лесею Приліпко-Руснак читали уривки одного з найвідоміших творів письменника – «Собор», оглядали книжкову виставку «Син Дніпра, ровесник України» та захоплювалися великим талантом, що на весь світ прославив Україну.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *