Міста-партнери

З нагоди Всесвітнього дня поріднених міст у відділі краєзнавства пройшов День інформації «Міста-партнери». протягом дня відвідувачі побували на інформаційному огляді виставки-панорами «Міста-партнери». На полицях якої виставлено путівники, листівки, карти, схеми туристичних маршрутів, рекламні буклети, бізнес-видання, відеофільми та інші матеріали, які розкривають усі туристичні принади того чи іншого міста, яке є партнером Кам’янця-Подільського. Історичні, природні, географічні, археологічні та релігійні пам’ятки розкривають усю свою красу на сторінках глянцевих видань. Інформація подана різними мовами.
У співпраці з історичним музеєм-заповідником в рамках Дня інформації для студентів коледжу будівництва, архітектури та дизайну була проведена віртуальна подорож по містам-партнерам нашого міста. Розпочалась подорож виступом наукового співробітника музею Жанни Карбовської, яка розповіла слухачам про історичне підґрунтя міжнародної співпраці нашого міста із країнами світу. Продовжила свою розповідь про міста, що мають партнерські відносини з нашим містом, про історію та архітектуру цих міст.

На звершення заходу учні ознайомились з виставкою-переглядом «Міста-партнери», який провела бібліотекар відділу краєзнавства Тетяна Дутченко.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *