Книги які змінили світ

23 квітня у Всесвітній день книги та авторського права центральна міська бібліотека імені Костя Солухи для мешканців та гостей міста організувала на Алеї вишиванки книжкове свято-бібліобульвар «Книги, які змінили світ».
Метою заходу була популяризація книги та читання серед молоді, реклама найкращих видань української літератури, виховання читацьких інтересів, любові до рідного слова та залучення молоді до читання, сприяння захопленню молоді книгами які збагачують духовний світ людини.
Під час заходу присутні більше дізналось про історію виникнення Всесвітнього дня книги, про столицю книги 2018 року, місто Афіни, яке заслужило це почесне право розвитком читацьких програм та літературної творчості.
До уваги учасників була представлена однойменна книжкова виставка та проведена літературна вікторина про бібліотеку та книгу. Також всім присутнім було презентовано серію найновіших сучасних видань «Вернісаж новинок», а також кожен присутній зміг отримати для себе бібліопередбачення з цитат відомих українських письменників.
Бібліобульвар сприяв популяризації української книги серед громади міста, їх обізнаності у літературному просторі, активізуванні бажання читати.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *