«Спочатку було слово»

З нагоди 1030-річчя Хрещення Київської Русі в читальному залі центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи оформлена книжкова виставка «Спочатку було слово». Метою виставки є популяризація літератури з історії поширення християнства на Русі, ознайомлення користувачів з духовним надбанням українського народу, сприяння морального вихованню молоді.
Книжкова виставка складається з таких розділів: «Біблія – джерело вічне», «Християнство крізь віки», «Храмів благовіст святий».
Перший розділ «Біблія – джерело вічне», розкриває таємниці Божественного одкровення, які дарує нам Біблія, демонструє безцінні витвори сакральної музи наших праотців. Другий розділ «Християнство крізь віки» запрошує усіх бажаючих ознайомитись з історію, традицію християнства, його розвитком в Україні, а також зразками вітчизняної художньої літератури, присвячених події хрещення східних слов’ян у 988 році. Для користувачів цікавим буде розділ «Храмів благовіст святий», де вони зможуть більше дізнатися про українські монастирі, храми, видатні архітектурні ансамблі, з якими пов’язана історія України та окремих її регіонів. Виставку доповнюють ікони, картини, створеними вмілими майстринями: працівниками та користувачами бібліотеки.
Звичайно християнство завжди буде навчати нас любити добро‚ істину прагнути до життя вічного. Тож‚ гостинно запрошуємо переглянути цікаву і пізнавальну літературу на книжкової виставці «Спочатку було слово».

Вам також має сподобатись...

2 коментарі

  1. Руслан :

    Доброго дня.
    Картинка для виставки дуже чудова. Могли б ви надіслати її мені на ел. адресу(d9d9.Czar@gmail.com). Бо в мережі такої не можу знайти, а якщо це робота адміністратора, то дуже чудово.

    • admincmb :

      натисніть на потрібній картинці правою кнопкою миші та виберіть з меню “зберегти зображення як…”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *