Ми гідні нації своєї

З нагоди Дня Гідності та Свободи, що відзначається щорічно в Україні 21 листопада в центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи для військослужбовців в/ч 2738 організовано тематичний вечір «Ми гідні нації своєї».
Метою заходу було виховання гідністі та патріотизму, формування, розуміння єдності та цілісності України, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині, розвивати бажання стати гідними громадянами України.
Захід розпочався із звучання Державного Гімну України. Далі присутні здійснили екскурс в історію подій Майдану, переглянули уривки відеофільму «Євромайдан : як все починалось», послухали розповіді гостей свята, якими були інструктор навчального центру Олександр Барановський та волонтер добровольчого медичного батальйону Ана Окарська . Пан Олександр виконав авторські пісні, присвячені сучасним подіям на сході, учасником яких він був. Родзинкою заходу стало музичне вітання від учениці міської школи мистецтв Анни Шимкової. Також тут звучали вірші членів поетичного клубу «Ліра» Лесі Приліпко-Руснак та Марії Гаврилової. Слухачі вшанували пам`ять загиблих Героїв хвилиною мовчання та ознайомились з літературою тематичної виставки «Вони сягнули в небеса».

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *