«Живим уклін, загиблим – слава!»

Небесну Сотню пам’ятатимуть завжди, про них обов’язково знатимуть прийдешні покоління, бо герої не вмирають, – вони живуть у книгах, піснях та віршах.
До Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні 17 лютого в читальному залі організовано для військовослужбовців в/ч А 1884 вечір пам’яті «Живим уклін, загиблим – слава!».
Метою заходу було вшанування пам’яті героїв Небесної сотні, формування ціннісного ставлення до України, прав та свобод людини, європейського вибору українців, виховання патріотичної свідомості, почуття національної гідності та громадянської активності.
Слухачі заходу почули розповіді учасників подій Євромайдану братів: Віктора, Сергія, Олександра Худняків та Володимира Янчишина про те, що відбувалося на Майдані кінця 2013 – початку 2014 року та вшанували всіх полеглих за свободу України хвилиною мовчання. Зворушливою була розповідь дружини загиблого нашого земляка Анатолія Корнєєва. Поети із поетичного клубу «Джерела душі» Тетяна Дорошенко та Юлія Ковальчук декламували власні вірші, присвячені Героям Небесної Сотні. Пісня «Молода Україна» на патріотичну тематику прозвучала у виконанні тріо «Войсес» дитячої школи мистецтв. Захід доповнив перегляд відеофільму «Воїн гідності» режисера Олега Музики та спогади із книги письменника Андрія Куркова «Щоденник Майдану» . На завершення усі присутні заспівали Державний Гімн «Ще не вмерла Україна».

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *