Зустріч з Володимиром Лисом та Надією Гуменюк

18 вересня у Креативному просторі Кам’янець-Подільської центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи в рамках Літературного туру Хмельниччиною відбулась зустріч із українськими письменниками та Лауретами різноманітних конкурсів та премій Надією Гуменюк та Володимиром Лисом.

Поспілкуватися із відомим творчим тандемом прийшло багато прихильників їхньої творчості: користувачі, містяни та мешканці інших міст України, які через війну вимушені були шукати прихистку в нашій громаді.

Письменники розповіли про свій життєвий шлях, познайомили присутніх із своєї творчістю та провели короткий екскурс по своїх творах. В історії українського народу багато несправедливо забутих сторінок, а завдяки такому письменнику як Володимир Лис ми дізнаємось про нашу минувшину.

Під час зустрічі присутні ознайомилися із літературою книжкових виставок – «Майстер витонченого слова» та «Магія жіночого пера».

Творче подружжя презентувало свої нові романи, які нещодавно побачили світ у видавництвах Харкова та Кам’янця-Подільського – «Твоя навіки» Надія Гуменюк і «Вифлеєм» Володимир Лис.

Усі присутні висловили щире захоплення талановитому сімейному тандему, розповіли про власні емоції від прочитаних книг, а поезія Надії Гуменюк, на думку шанувальників, пронизана щирістю та ліричністю, яка пробирає до сліз. Гості побажали авторам і надалі писати та видавати свої твори, пробуджувати національну свідомість, допомагати словом митця усім, хто цього потребує, гуртуватися та робити усе можливе для наближення нашої перемоги!

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *