Бібліотека – простір для душі та розуму

(В рамках Дня відкритих дверей та до Всеукраїнського Дня бібліотек)

Пізнавально-оглядова екскурсія

Наприкінці вересня осінь дарує нам золото листопаду, різнобарв’я жоржин і своє неповторне свято – Всеукраїнський день бібліотек, яке відзначається 30 вересня. Саме тому, напередодні свята, 25 вересня в центральній міський бібліотеці імені Костя Солухи пройшов День відкритих дверей «Бібліотека – простір для душі та розуму».

Протягом дня до бібліотеки завітало чимало нових користувачів, зокрема, студенти першокурсники, учні. Програма дня, як завжди, була насиченою і цікавою, адже працівники бібліотеки запропонували своїм відвідувачам різноманітні за форматом і змістом заходи.

Для всіх бажаючих ми влаштували пізнавально-оглядову екскурсію, під час якої наші відвідувачі поринули в неймовірний книжковий світ, познайомились з історією бібліотеки і її головною цінністю – книгою, навчилися усвідомлювати, як книги допомагають не тільки з цікавістю опановувати різні науки, але й вдосконалювати та розширювати знання.

Працівники бібліотеки дарували  приємні моменти відвідувачам впродовж цілого дня, учні та студенти отримали масу позитиву та задоволення, стали користувачами бібліотеки та обрали для читання нові цікаві книги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *