«Жінки Сходу – ресурс УКРАЇНИ»

12 листопада в центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи було презентовано проект «Жінки Сходу – ресурс УКРАЇНИ» .На захід завітали представники  ГО «Громадська Палата України», ГО ОВПО «Шлях до майбутнього», ГО «Центр підтримки молодих жінок».

Учасники і гості проекту переглянули фільм «Боротьба Джамали», в якому зафіксоване життя співачки і її сім’ї в Україні та Криму. Фільм розповідає трагічну історію родини та про її нинішні складнощі, пов’язані з окупацією.

Потім до уваги присутніх був представлений ролик від каналу «Переселенець» та презентація про інтеграцію ВПО у громаду міста Новомосковськ.  На виставці «Кожен має право знати свої права» присутнім були  представлені матеріали з інформацією, що стосується прав жінок.

Насамкінець були проведені дискусії «Спільне і різне у житті ВПО маленького містечка та великого промислового міста», «Ідеї для бізнесу для молодих мам», а також презентація досвіду підтримки жіночого підприємництва  в м. Дніпро.

Зустріч була насичена практичними порадами і реальними ситуаціями – це допомогло присутнім краще зрозуміти механізм захисту своїх прав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *