«Визначні перлини світу»

До Року культурної спадщини в Україні в читальному залі центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи оформлена виставка-подорож «Визначні перлини світу». Її мета спрямована на підвищення обізнаності громадськості з різноманіттям культурної спадщини, її вразливістю та необхідністю ефективних зусиль заради збереження її для подальших поколінь. Книжкова виставка має таки розділи:
● Визначні пам’ятки історії та культури;
● Архітектурна рапсодія України;
● Безцінні скарби нашого краю.
На виставці представлені видання про визначні місця України та світу, які бережуть для прийдешніх поколінь тепло рук давніх майстрів, ставлять перед користувачами проблеми збереження історичних святинь. Гортаючи сторінки прекрасних альбомів, цікавих книг, зацікавлений користувач опиниться в дивовижному світі будівель і споруд, де поєдналась праця архітектора і конструктора, художника і будівельника, і за усім цим прихована вічна і незмінна Краса.
Запрошуємо усіх до перегляду виставки-подорожі «Визначні перлини світу» збагатитися відомостями про чудові архітектурні перлини світу та України, багату історичну і культурну спадщину нашого краю, його неповторних міст і сіл, у яких все дихає історією і духом гостинності кам’янчан.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *