З родини йде в життя людина

З незапам’ятних часів сім’я була і залишається основою основ, хранителькою духовних цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку, виховання молодого покоління, громадян своєї країни. 3 травня в центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи до Дня Матері та Міжнародного Дня сім’ї в читальному залі презентовано виставку-панораму «З родини йде в життя людина».
Метою виставки було популяризація родинних цінностей, сімейних традицій, виховання глибоких почуттів любові та поваги до Батьківщини, збагачення духовного світу людини. Виставка складається з 5-ти розділів: «Едина родина-моя Україна», «Родина мій дім, мій оберіг», «І молодую і в віках, тебе прославили в віках», «Візерунки душі української», «7+Я читаюча сім’я».
Користувачі мають можливість ознайомитись з літературою представленою на виставці-панорамі та поповнити свої знання з основ сімейного виховання. Тож з нагоди цього свята бажаємо всім українським сім’ям міцного здоров’я, злагоди, щастя, благополуччя та миру.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *