«Земля за колючим дротом»

3 червня, напередодні Всесвітнього Дня охорони навколишнього середовища, який був зоснований Генеральною асамблеєю ООН в 1972 році, в центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи було проведено екологічну годину «Земля за колючим дротом».
Метою заходу було ознайомити присутніх з екологічними проблемами сьогодення та сприяння вихованню у молодого покоління щоденного свідомого відношення до проблем охорони навколишнього середовища, виховання відповідального, шанобливого ставлення до природи.
На заході висвітлювались питання ставлення людини до екологічної культури, нагальні проблеми збереження довкілля, наслідки Чорнобильської катастрофи, адже вони не залишають байдужою жодну людину.
Присутні були зачаровані переглядом відеоролика «Звичайне диво Панівецька дача», про одне із мальовничих куточків України нашого Подільського краю ботанічного заказника загальнодержавного значення «Панiвецька дача», про яке розповіла заслужений діяч науки і техніки України, доктор біологічних наук, завідувач кафедри біології та методики її викладання, професор Кам`янець-Подільського національного університету імені І. Огієнка Людмила Любінська.
Пам`ятаймо, що лише разом ми зможемо зберегти та зробити довкілля чистішим, адже наше майбутнє залежить саме від нас.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *