«Незалежна Україна – на всі часи, на всі віки»

У новітній історії України є дата, яку можна назвати найважливішою: 24 серпня 1991 року. Саме вона стала точкою відліку, яка зафіксувала народження нової держави – незалежної і вільної України. Це була велика подія, яка дала українському народу можливість самому вирішувати свою долю. З цієї нагоди 1 серпня в центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи презентована виставка – свято «Незалежна Україна – на всі часи, на всі віки». Виставка об’єднала в собі 3 тематичні розділи, а саме: «Миті історії української незалежності», «Особистості в історії України», «Незалежна і єдина наша ненька Україна».
Перший розділ «Миті історії української незалежності» містить панораму подій і найважливіші документи, пов’язані з першими політичними кроками незалежної України.
В другому розділі «Особистості в історії України» представлені видання, які відображають історію нашого державотворення від найдавніших часів і до сьогодення.
Із життях видатних представників українського народу та їхніми численними здобутками, присвяченими становленню і процвітанню рідної країни.
Третій розділ «Незалежна і єдина наша ненька Україна» містить аналітичні нотатки про сьогодення нашої держави.
Тож пишаймося тим, що ми – українці, любімо свою неньку Україну, адже як сказав Василь Симоненко:

Народ мій є! Народ мій завжди буде!
Ніхто не перекреслить мій народ!
Пощезнуть всі перевертні й приблуди,
І орди завойовників-заброд!
Слава Україні!
Запрошуємо до перегляду виставки.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *