«Непізнаний світ Анатолія Свідзінського»

6 лютого в Кам’янець-Подільському коледжі культури та мистецтв для студентів мистецького відділу, відбувся усний журнал «Непізнаний світ Анатолія Свідзінського» (до 90-річчя від дня народження). Видатного ученого, філософа, культуролога, доктора фізико-математичних наук, професора, завідувача кафедри математичної та теоретичної фізики, першого ректора Волинського державного університету імені Лесі Українки.
Анатолій Свідзинський присвятив книгу своєму дядьку Володимиру Свідзинському. Вона стала помітною подією у вивченні життя і творчості цього великого поета. Матеріал накопичувався, уточнювався і нарешті з’явився у вигляді книги під назвою “Я виноград відновлення у ніч несу…”. Володимир Свідзинський — творець прекрасного”.
Сьогодні, коли стають відомими раніше заборонені сторінки історії України, справедливість вимагає, щоб на цих сторінках було відведене належне місце невтомним патріотам українського народу, людині енциклопедичних знань з різноманітних галузей, Анатолію Свідзінському та його видатному родичу, поету Володимиру Свідзінському, 135-річчя з дня народження якого будуть відзначати у наступному році.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *