«Афганістан. Обпалені війною»

Видання підготовлене Кам`янець-Подільською міською спілкою ветеранів Афганістану і видана у видавництві ТОВ «Друкарня «Рута».
На цей захід завітали воїни-афганці, представники громадських організацій, навчальних закладів міста, закладів культури, автори поезій, що ввійшли до видання.
Голова спілки ветеранів Афганістану Володимир Дудко представив публіці книгу, присвячену ветеранам Афганської війни Кам’янеччини, в якій висвітлені важкі будні воїнів-афганців у період виконання ними свого інтернаціонального обов’язку та їхнього життя після служби.
Учасник бойових дій Володимир Панчеха охарактеризував видання в цілому, де охоплено біографічні дані 124 осіб та епізоди їхньої боротьби в Афганістані, які внесено до книги. Володимир Євменович звернув увагу присутніх на розміщену в книзі карту дислокації радянських військ на території Демократичної Республіки Афганістан 1979-1989 рр. та карту місць захоронень кам’янчан, полеглих в ДРА.
Валентин Кособуцький поділився історією заснування міськрайонної спілки ветеранів Афганістану, створення Меморіального комплексу на честь 35-ти офіцерів, випускників К-ПВВІКУ, що загинули в Афганській війні та відкриття пам’ятника полеглим в Афганістані в Кам’янці-Подільському. Дизайнер книги Дмитро Аносов розповів про втілення своїх задумів в оформленні цього видання.
Родзинкою заходу стало вручення всім присутнім у подарунок презентовану книгу честі та патріотизму від ветеранів Афганістану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *