«Великий день святого Воскресіння»

Незабаром на землю зійде чудове свято – Великдень. Це велике християнське свято, що несе нам радість перемоги Сина Божого над злом, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріплює віру та живить душу, приносить злагоду та любов в наші оселі.
Саме до цього свята центральна міська бібліотека імені Костя Солухи оформила цікаву, колоритну виставку-свято «Великий день святого Воскресіння». Метою виставки є популяризація літератури про свята та традиції українського народу, формування у підростаючого покоління усвідомленого ставлення до народних обрядів, спонукання відвідувачів до творення ними самими прекрасного.
З видань, представлених на виставці, користувачі дізнаються про традиції святкування Великодня в Україні в цілому і, зокрема, на Поділлі, таємниці українського писанкарства, а кожна господиня знайде для себе смачні рецепти випікання пасок, великоднього печива та красиві великодні декорації для своєї оселі.
Тож запрошуємо вас до читального залу на перегляд книжкової виставки «Великий день святого Воскресіння» і ви отримаєте багато позитивних емоцій від спілкування з книжковими виданнями, представленими на виставці.

Чекаємо на зустріч з вами.
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *