«Вражаючий світ Шекспіра» Шекспір Вільям (1564-1616)

Кам’янець-Подільська центральна міська бібліотека імені Костя Солухи вшановує у квітні всесвітньо відомого англійського драматурга та поета Вільяма Шекспіра, від дня народження якого минає 455 років.
17 квітня для поціновувачів творчості Шекспіра був особливий день. Вся цільова аудиторія бібліотеки за попередньою домовленістю змінила локацію читального залу на аудиторію факультету іноземної літератури КПНУ імені Івана Огієнка, щоб поринути в світ творів шекспірівських літературних героїв епохи Відродження. Студенти факультету іноземної літератури досконало володіючи мовою Шекспіра відкрили отой «Вражаючий світ Генія». Перевтілившись у персонажів могутнього духу, мислячих та пристрасних, вони вийшли за межі літературних творів і в ролі “вічних образів” продемонстрували на імпровізованій сцені вірне кохання Ромео і Джульєтти, ревнивість Отелло та прагнення до справедливості Гамлета.
Ознайомлення з особливостями Шекспірівської доби, вкотре розкрило його геніальність «вічно молодого Шекспіра». А оригінальне читання англійською – зробило нас на маленьку краплину духовно багатшими.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *