«Вогонь корисний і шкідливий»

Вогонь здавна є другом людини. Питання пожежної безпеки для дітей дуже важливі, тому, слід приділяти належну увагу цьому питанню. Як правило, якщо виникає пожежа, то це трапляється раптово і вогонь поширюється дуже швидко. Не розгубитися в такій ситуації неможливо, а якщо у дитини не досить знань, як поводитися при пожежі чи в іншій надзвичайній ситуації, то наслідки можуть бути серйозними. Для того, щоб нагадати учням правила поводження у критичних умовах, 6 травня центральна міська бібліотека імені Костя Солухи організувала для учнів ліцею «Славутинка» годину застережень «Вогонь корисний і шкідливий».
Метою заходу було ознайомлення учнів з правилами пожежної безпеки та причини виникнення пожеж, навчити їх правильно діяти в надзвичайних ситуаціях, сформувати навички правильної поведінки і впевненість в діях під час пожежі.
На захід завітав заступник начальника пожежно – рятувальної частини Олег Гула, який ознайомив учнів з правилами користування вогнегасником, розповів про найпоширеніші випадки виникнення пожеж, про наслідки ігор із небезпечними предметами та зосередив увагу на важливості дотримання безпеки та запобігання пожежних ситуацій.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *