«Є така професія – берегти здоров’я» (до Дня медичного працівника)

16 червня в Україні святкуватимуть День медичного працівника. Бути медиком – це найскладніша і найвідповідальніша робота у світі. Вона вимагає бути сильним, сміливим та вміти робити складні рішення.
У руках медиків – здоров’я українців, майбутнє нашого народу. Вони рятують сотні життів на день. Вони супроводжують кожного з нас із народження, переживають разом із нами кожну хвилину хвороби, дарують надію на одужання. Ця професія сповнена благородної місії, служіння в ім’я інших та відданості своїй справі. На них лежить велика відповідальність за здоров’я людей.
З цієї нагоди, 19 червня відділом краєзнавства центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи, для широкого загалу користувачів був проведений День спеціаліста «Є така професія – берегти здоров’я».
Під час заходу присутні дізналися про цікаві факти з життя лікарів, які жили і працювали у нашому місті. Таких як Кость Солуха, Юзеф Роллє, Володимир Даль, Едмунд Фаренгольд, Клавдій Веліканов та інші.
Доповненням заходу стала книжкова виставка «Твоє здоров’я у твоїх руках», яка об’єднала в собі декілька тематичних розділів, а саме:
– «Відомі медики Поділля», з якої відвідувачі дізналися про цікаві факти з життя відомих лікарів;
– «З історії медицини», з якої відвідувачі дізналися про становлення та зародження медичних закладів на Поділлі;
– «Актуальні проблеми системи охорони здоров’я», література цього розділу містить інформацію про реформування в медичній галузі;
– «Умови здоров’я і життя», цей розділ розповів про поради лікарів і цілителів, щоб продовжити і зберегти якість життя.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *