«Стежками духовності»

Майбутнє нашої держави, що має багату тисячолітню християнську культуру, залежить від християнського виховання, від змісту тих цінностей, які закладаються в серця молоді, від усвідомлення ідентичності зі своїм народом, його історією, традиціями, від мудрої книжки, рідного слова.
Саме тому 28 липня центральна міська бібліотека імені Костя Солухи організувала для молоді урок християнської моралі «Стежками духовності». Метою заходу було виховання у молодого покоління інтересу до історії і культури українського народу, поваги до християнських цінностей, релігійної толерантності та формування почуття національної гідності.
У ході заходу слухачі переглянули презентацію «Біблія – слово Боже до людини», ознайомилася з основними духовно-моральними цінностями, зокрема зі Святим письмом та Біблійними заповідями. Присутнім були наведені вислови відомих педагогів Яна Коменського, Іоанна Песталоцці, Миколая Пірогова, Костянтина Ушинського та інших. Молодь брала участь в іграх, міні-вікторині…
Доповненням до заходу був перегляд виставки «10 заповідей-основа християнської моралі», які були дороговказом для наших дідів і прадідів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *