«Великий майстер пера»

З нагоди 155-річчя від дня народження видатного українського письменника Михайла Коцюбинського центральна міська бібліотека імені Костя Солухи організувала виставку-портрет «Великий майстер пера», яка має таки розділи: «Життєве «intermezzo»», «Акварелі життя Михайла Коцюбинського». Метою виставки є популяризація творів літератури, ознайомлення з творчою особистістю письменника.
У I розділі «Життєве «intermezzo»» можна знайти твори Михайла Коцюбинського: «Intermezzo», «З глибини», «Fata morgana», «Дорогою ціною», чудову романтичну історію гуцульських Івана і Марічки в повісті «Тіні забутих предків» та багато інших творів.
Багато цікавої літератури про Михайла Коцюбинського: це його біографія, спогади видатних людей, критичні статті, а також фотографії та портрети представлено у II розділі «Акварелі життя Михайла Коцюбинського».
Книжкова виставка зацікавить багатьох учнів, студентів, вчителів та звичайних користувачів. Адже Михайло Коцюбинський був великим майстром рідного слова в українській літературі. Тому запрошуємо усіх бажаючих до перегляду виставки-портрету «Великий майстер пера».

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *