«Поет епохи» (До 90-річчя Дмитра Павличка)

З нагоди відзначення 90-річчя від дня народження українського поета, перекладача, літературного критика, громадсько-політичного діяча, лауреата Шевченківської премії Дмитра Павличка, 25 вересня для учнів ліцею «Славутинка» було організовано поетичну годину «Поет епохи».
Метою заходу було поглиблення вивчення біографії письменника, ознайомлення учнів із кращими зразками лірики Д.В. Павличка.
В ході заходу учні ознайомилися із життєвим і творчим шляхом письменника слухали та самі читали його поезії, зокрема: «Голгофа», «Ти зрікся мови рідної», «Де найкраще місце на землі» «Правда кличе» переглянули відеоролик із славнозвісною піснею поета «Два кольори», яку поклав на музику композитор О. Білаш. Читання оригінальних віршів Дмитра Павличка переплітались із презентацією сучасного Павличка – політика, державного діяча, який рішуче відстоює інтереси суверенної України, її народу. І це викликало у присутніх неабияке захоплення цією яскравою особистістю, цим невтомним будівничим нашого духовного життя.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *