Герой нової доби

З нагоди сьомої річниці подій на Євромайдані, та 60-річчя з дня народження нашого земляка Героя Небесної Сотні Корнєєва Анатолія Петровича відділом краєзнавства міської центральної бібліотеки імені Костя Солухи, 20 січня представлена медіа-презентація «Герой нової доби».
Яка знайомить з непересічною особистістю Рудським сільським головою, патріотом, люблячим батьком і чоловіком Анатолієм Корнєєвим. У презентації зібрані цікаві моменти його життя, документальні кадри тогочасних подій, спогади дружини Людмили та дітей – сина та доньки.
Своїми спогадами про Анатолія Петровича ділиться і його однокласник Полятинчук В’ячеслав, голова Кам’янець-Подільського об’єднання товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка.
І ми не будьмо байдужими! Не забуваймо тих, хто не пошкодував життя заради нашого майбутнього! Спасибі всім, хто відстоював Майдан, за яскравий приклад мужності, сили духу, чесності і патріотизму! Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв «Небесної Сотні» у наших серцях, а розмірений бій хронометра відчеканить час скорботи, душевного болю і жалю…

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *