«Молодіжний книжковий мікс» (в рамках тижня юнацької книги «Книга скарбниця духовного життя»)

Бібліотеки для юного читача сьогодні – це не тільки своєрідні інформаційні центри, а й центри розвитку інтелектуальних та творчих здібностей, осередки спілкування, дозвілля та релаксації.
В наш час актуальною є тема читання. Читання – не просто корисна звичка, це – шлях до здобутків. Воно має стати модною звичкою, яку буде підтримувати підростаюче покоління.
Саме тому, з метою популяризації книги та читання, залучення молодих читачів до бібліотеки та в рамках тижня юнацької книги «Книга скарбниця духовного життя», в центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи презентовано виставку-рекомендацію «Молодіжний книжковий мікс». На виставці представлені нові видання, що поповнили фонд бібліотеки за Державною програмою «Українська книга». #Державна_програма_Українська_книга
#Український_інститут_книги
#Центральна_міська_бібліотека_ім_Костя_Солухи_м_Камянця_Подільського
Це науково-популярна та художня література різної тематики: кохання, психологія, фантастика, а також книги про видатних людей. Всі книги привертають увагу своїм художнім оформленням та актуальні для сучасної молоді.
Проведення тижня юнацької книги сприяє залученню підростаючого покоління до невичерпних джерел знань, створенню у бібліотеках атмосфери радісного спілкування, де кожен юний читач відчуває себе бажаним гостем.
Кожен відвідувач зможе знайти книгу на свій смак. Тож не зволікайте – поспішайте до відділу обслуговування для спілкування та спільного інтелектуального відпочинку.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *