«Чи бути здоровим вирішуєш ти»

Кожна людина має право на життя і здоров’я. І сьогодні особливо гостро постає питання виховання здорового покоління. Всі добре знають, що здоров’я – найбільша людська цінність, яку, на жаль, багато людей починають цінувати та берегти, вже втративши чималу частину цього скарбу.
До Всесвітнього дня здоров’я, з метою інформування молоді про те, що для збереження здоров’я потрібно докласти певних зусиль і не набувати шкідливих звичок, центральна міська бібліотека імені Костя Солухи підготувала пізнавальну відеогодину «Чи бути здоровим вирішуєш ти». У відео представлена корисна інформація по формуванню здорового способу життя, про важливість спорту за для бадьорості духу й тіла, про вплив алкоголю на організм людини, а також добірка книг, які допомагають зрозуміти, що здоров’я людини залежить не тільки від лікувально-профілактичних заходів медичних закладів, а головним чином – від дбайливого ставлення людини до свого здоров’я, вміння використовувати резервні сили власного організму та природні засоби.
Для вашого перегляду представлені книги з фонду бібліотеки на зазначену тематику.
Попри всі складнощі нашого буття кожен має свідомо та відповідально ставитися до власного здоров’я. Отже, здоров’я людини – це найцінніше, що є у неї. Це найцінніший скарб, подарований нам природою. Людина зобов’язана зберегти своє здоров’я змолоду, адже саме здорова людина формує сильну націю.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *