СХИЛІМО ГОЛОВИ В СКОРБОТІ: Іловайськ

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. До цієї пам’ятної події центральна міська бібліотека імені Костя Солухи підготувала альманах пам’яті «СХИЛІМО ГОЛОВИ В СКОРБОТІ: Іловайськ».
Метою заходу є гідне вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в ході російсько-української війни та Іловайської операції зокрема, прославлення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві та виховання у молоді щирої любові до України.
Користувачі бібліотеки та соціальних мереж згадають серпневі дні 2014 року, коли тривали бої за важливий стратегічний об’єкт Донбасу – місто Іловайськ, про Іловайський котел, коли в результаті протистояння російським військам, українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення і опинилися сам на сам із підступним та нещадним ворогом.
в День пам’яті Героїв, молитвою, добрим словом, згадаймо Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє.
Пам’ятаймо Героїв!

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *