Підліток і закон (до відзначення Тижня права)

Кожна людина має зробити власний вибір у своєму житті: обрати чесний шлях, заробляючи необхідні гроші, відмовляючи собі в багатьох задоволеннях і бажаннях чи вступити на шлях злочину у пошуках легкої наживи.
Бо, саме мати шкідливі звички, порушувати дисципліну, моральні і правові норми, красти, грабувати, ображати, битися – це вже правопорушення. Чому ж підлітки скоюють правопорушення?
На жаль, не кожен підліток усвідомлює про скоєні ним протиправні діяння, що ведуть до непередбачених наслідків. А тому, з метою профілактики попередження правопорушень, шкідливих звичок та правового виховання у відділі краєзнавства центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи представлена книжкова виставка «Підліток і закон», матеріали якої дають уявлення про відповідальність неповнолітніх та наслідки непоправних дій перед законом за скоєні вчинки.
То ж, давайте поважати закон, намагатися робити гарні справи, тоді у житті не буде проблем. І тоді держава стане міцнішою, бо сьогоднішня молодь – це її майбутнє. А це запорука визнання могутності України усіма країнами світу.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *