Літературне знайомство з Мілою Іванцовою «Зустріч призначена книгою»

Так сталось, що в цей лихий час війни, волею долі, українська письменниця Міла Іванцова опинилась у Кам’янці – Подільському. Випадкова зустріч у волонтерському центрі, стала приводом до проведення літературного заходу у бібліотеці. Саме тому, 5 квітня в стінах центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи відбулось літературне знайомство з Мілою Іванцовою «Зустріч призначена книгою» для користувачів та працівників бібліотек міста.
Письменниця є також перекладачем, педагогом і журналістом. Авторка популярних романів, які отримали відзнаку “Коронація слова” та “Краща книга року”. Нагороджена відзнакою “Золотий письменник України”. Вона є також організатором благодійного проекту “100 книжок для сільської бібліотеки”, метою якого є поповнення бібліографічного фонду сільських бібліотек в усіх куточках України. В 2012 році нагороджена відзнакою “Золотий письменник України”.
Міла Іванцова розповіла про сторінки свого творчого шляху, а також презентувала новий твір «Намальовані люди» та відповіла на численні запитання слухачів. Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері у форматі відкритого діалогу.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *