«Кам`янець – острів скарбів»

Кам’янець-Подільський – місто, що зберегло дух середньовіччя. Своєрідність і унікальність його полягають у гармонійному поєднанні ландшафту з містобудівною структурою середньовічного міста, в якому військові інженери, використовуючи чудові природні властивості, створили фортифікаційну систему, що не має аналогів у Європі.
Людей завжди приваблювали місця, оповиті таємницею, які пробуджують жагу до подорожей. Особливо старовинні замки, кам’яні стіни неприступних фортець. Тому навіть бувалому мандрівнику в цьому місті буде цікаво. 170 унікальних пам’яток ставлять його в один ряд із найвідомішими культурними центрами Європи.
Місто славиться не лише великою кількістю архітектурних пам`яток, але й цікавими фестивалями.
З метою ознайомлення туристичних можливостей унікального середньовічного міста-острова з його численними архітектурними і ландшафтними пам’ятками та інфраструктурою у дитячому містечку парку Героїв Євромайдану відділ краєзнавства Кам`янець-Подільської центральної міської бібліотеки ім. Костя Солухи підготував виставку-подорож «Кам`янець – острів скарбів», основні розділи виставки: Історія Кам’янця, Архітектура Кам’янця, Кам’янець літературний, Легенди Кам’янця, Кам’янець інтелектуальний. Подорожуй, пізнавай та вивчай своє місто.

 

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *