«Прокачай мозок»

День молоді – це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики, яке у світі відзначають 10 листопада.
Саме тому для учнів 9 класу Кам’янець-Подільського навчально-виховного комплексу № 13 центральна міська бібліотека імені Костя Солухи організувала та провела Молодіжний NON-STOP «Прокачай мозок». Захід пройшов в інтерактивній формі. Юні відвідувачі прийняли активну участь в літературознавчій вікторині. Під час конкурсних завдань учні виявили кмітливість та гарні знання, ще раз згадали видатних українських письменників, а саме Т. Шевченка та Л. Українку.
Далі для школярів було проведено екскурсію «Відкриваємо світ бібліотеки». Захопливі і загадкові мандрівки найпотаємнішими куточками книгозбірні не залишили байдужим абсолютно нікого. Під час екскурсії відвідувачі поринули в неймовірний книжковий світ, познайомились з історією бібліотеки і її головною цінністю – книгою, навчилися усвідомлювати, як книги допомагають не тільки з цікавістю опановувати різні науки, але й вдосконалювати та розширювати знання.
Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері діалогу. Саме молодь сьогодні визначає майбутнє країни, спрямовує її та захищає. Пам’ятайте, молодість – це не вік, молодість – це стан душі. Залишайтеся завжди молодими!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *