«Власні ручки роблять стильні штучки»

Майстер-клас з виготовлення новорічної іграшки

Ось, ось, вже зовсім скоро запалають, заіскряться вогниками новорічні свята. Разом із ними у кожну оселю завітає затишок, тепло, рідні та друзі і, звичайно ж, диво. І найбільше у ці дні радіють дітки, очікуючи на подарунки.
Скільки щастя, радості, захоплення приносять дітям роботи, виготовлені своїми руками! З давніх-давен діти робили іграшки власноруч – народ виховував майбутніх майстрів. Народна іграшка була в кожній хаті. Під час виготовлення іграшок кожна дитина отримує, перш за все, радість спілкування в роботі, насолоду, яку відчуває в процесі виготовлення красивої іграшки.
Напередодні новорічних свят, а саме 20 грудня, в краєзнавчому відділі центральної міської бібліотеки ім. Костя Солухи відбувся майстер-клас з виготовлення новорічної іграшки «Власні ручки роблять стильні штучки». У майстер-класі приймали участь учні 1-го класу Кам’янець-Подільського ліцею №1.
Бібліотекарі відділу розповіли учням новорічні традиції і продемонстрували свої вміння з виготовлення іграшок за допомогою клею, паперу, кольорових олівців, а саме символу нового 2023 року – кролика.
Під час цього надзвичайно цікавого заходу панувала дружня атмосфера, діти ділилися своїми вміннями та враженнями. З нетерпінням очікували дітки на результат своєї праці, а по завершенні демонстрували зробленого своїми руками зайчика, який рухає вушками! І з найбільшим задоволенням усі пригощалися смаколиками-подарунками від бібліотечних працівників. Кожний учень поніс додому свою неповторну новорічну прикрасу.
Колектив бібліотеки вітає своїх користувачів з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Бажає всім міцного здоров’я, радості, щастя, миру, добра, благополуччя та достатку. Тож хай різдвяні свята проходять в українських домівках весело і з любов’ю!

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *