Єдина духом Україна

Історичний екскурс до 104-ї річниці Соборності України

22 січня в Україні відзначається День Соборності України. З цієї нагоди в читальному залі організовано історичний екскурс «Єдина духом Україна». Метою заходу є розширення кругозіру молоді про історію виникнення та святкування Дня Соборності України,

прищеплення любові і поваги до історичних та культурних надбань українського народу, інтересу до минулого, виховання почуття національної гідності, гордості за свою Батьківщину та народ, повагу до культурних цінностей, літературної спадщини та історії власного народу.

Слухачі здійснили віртуальний екскурс в історичні події XX століття, коли всі українські землі об’єдналися в єдину Українську державу, переглянули відео про Акт Злуки, вшанували хвилиною мовчання незліченні жертви наших співвітчизників, покладені на вівтар незалежності, соборності та державності. Тут звучали патріотичні поезії у виконанні студента медичного коледжу Назарія Маланчука та студентки коледжу культури і мистецтв Зоряни Степанишиної. Музичні вітання дарували Віталіна Фрідріх та Анастасія Станіславова.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *