«Найкраща книжка про Каміно. Історія дороги з тисячею імен»

17 березня у центральній міській бібліотеці ім. Костя Солухи в рамках фестивалю «Поділля Open» відбулася презентація книги «Найкраща книжка про Каміно. Історія дороги з тисячею імен», українського письменника, журналіста, блогера та мандрівника Максима Безпалого .
Під час зустрічі Максим Геннадійович змістовно і цікаво ознайомив усіх запрошених зі своєю творчістю та новою книгою, розповів про обставини її створення та зачитав цікаві уривки.
Книга, яку представив автор – це історія дороги з тисячею імен та тисячею облич. Початок однієї історії стає кінцівкою для іншої, і навпаки, тут зустрічаються давні друзі та незнайомці, люди закохуються і приймають доленосні рішення, інколи — когось знаходять чи втрачають. «На цій дорозі, – каже автор, – кожен щось шукає, проте шукає щось своє, особливе. Чи особливу. Чи особливого. Дехто справді знаходить».
Дякуємо автору за щиру презентацію, подарунок до бібліотечного фонду з автографом й всім присутнім за теплу, дружню атмосферу, яка зробила цю творчу зустріч незабутньою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *