«Без гаджетів… Читаємо всією родиною»

29 квітня працівники міської центральної бібліотеки імені Костя Солухи долучились до проведення відкриття туристичного сезону «Родинний вікенд». На площі Польський ринок було проведено бібліо – флеш бук «Без гаджетів… Читаємо всією родиною». Метою заходу було проведення змістовного родинного дозвілля , ознайомлення мешканців та гостей міста з новими надходженнями друкованих видань до бібліотеки, вдосконалення навиків читання. В рамках цього заходу працівниками презентовано виставку – акцент « Сім’ю згуртує мудра книга», що містила такі розділи:
1. Все починається з книги.
2. Підліткове перехрестя.
3. Мозаїка жіночого читання.
4. Круті книги для чоловіків.
Література представлена на виставці відповідала різноманітним запитам . Могла зацікавити відвідувачів різного віку та статі. Працівники бібліотеки доводили, що читання книг – це насолода і відпочинок, надавали практичну допомогу щодо вибору книг та акцентували увагу на сімейному читанні.
Також виставка – вікторина « Інтелектуальна книга» та виставка – підказка «PROчитай PRO» заохочували присутніх до спілкування. Відвідувачі з задоволенням приймали участь у різноманітних вікторинах, відгадували літературні кросворди та ребуси. Також активною була участь у конкурсі «Літературні грінки».
Свято закінчилось, але ми задоволені, що поціновувачів книг та прихильників читання, а також друзів бібліотеки побільшало.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *