«Дні і роки: історії кроки»

28 липня, в Україні відзначають День Української Державності. З цієї нагоди для широкого кола користувачів представлено віртуальну виставку-екскурс «Дні і роки: історії кроки», яка складається з таких розділів: «Шлях до незалежності», «Величні постаті», «Своєю мовою гордися».

У першому розділі «Шлях до незалежності» представлені книги про історичні етапи українського державотворення, які познайомлять користувачів із шляхом боротьби, випробувань, розвитку української держави та її народу.

Унікальність другого розділу : «Величні постаті» у тім, що тут зібрані книги, які свідчать про великі постаті української нації, що виборювали незалежність українського народу, і в державотворенні брали найактивнішу участь.

III розділ: «Своєю мовою гордися» містить книги, які популяризують українську мову, роз’яснюють норми і правила нового правопису, надають мовностилістичні поради правильного слововживання та культури мовлення, розкривають проблеми мовної ситуації, висвітлюють мовознавчі проблеми, пов’язані з походженням української мови, мовною політикою в Україні.

Представляємо вашій увазі віртуальну виставку-екскурс, яка ознайомить вас з літературою на дану тематику, що зберігається на полицях нашої бібліотеки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *