«Знайомство зі скарбами сучасного інфопростору»

Студентська пора – важливий і відповідальний час і бібліотека завжди готова запропонувати свою підтримку та допомогу зорієнтуватися в бібліотечно-інформаційному просторі нашого закладу.
З метою ознайомлення з роботою книгозбірні, з новинками учбової літератури 21 вересня центральна міська бібліотека імені Костя Солухи провела інформаційну годину «Знайомство зі скарбами сучасного інфопростору». На захід завітали студенти-першокурсники Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут».
Під час інформаційної бесіди присутні прослухали повідомлення про місце і роль бібліотеки у житті сучасного студента, дізналися про правила користування бібліотекою та про її послуги.
Під час оглядово-пізнавальної екскурсії відвідувачі ознайомилися з усіма відділами нашої книгозбірні, книжковими фондами, періодичними виданнями, виставками літератури. Молодь з зацікавленістю переглянула книжкову виставку «Читаючи зростай». Ця оригінально оформлена виставка продемонструвала своєрідні сходинки життя студента від навчання до самостійного життя.
Першокурсники отримали масу позитиву та задоволення, стали користувачами бібліотеки та обрали для читання цікаві книги.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *