День відкритих дверей

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, 27 вересня в центральній міській бібліотеці ім. Костя Солухи проходив День відкритих дверей. Саме з бібліотеки починається знайомство з незвіданим та цікавим світом пригод і незвичайних таємниць.
Протягом дня до бібліотеки завітало багато нових користувачів, зокрема, студенти Кам`янець-Подільсього фахового коледжу закладу вищої освіти «Подільський державний університет» та коледжу будівництва, архітектури та дизайну. До їхньої уваги було презентовано виставку – рекомендацію «Книжковий вектор: ми радимо – ви обираєте», на якій було представлено навчальну та науково-популярну літературу з психології та саморозвитку, історичних і мовознавчих наук. Захопливі і загадкові мандрівки найпотаємнішими куточками книгозбірні не залишили байдужим абсолютно нікого. Під час екскурсії відвідувачі поринули в неймовірний книжковий світ, познайомились з історією бібліотеки і її головною цінністю – книгою, дізнались про основні послуги та довідково-бібліографічну діяльність бібліотеки, відвідали читальні зали та Інтернет центр.
Студенти залюбки взяли участь у інтелектуальній вікторині «Бібліотека – навігатор в світі знань», під час якої дізналися більше інформації про походження та збереження книг, а також показали свої знання у літературознавстві та книгознавстві. День був насиченим і цікавим, усні та студенти отримали масу позитиву та задоволення, стали користувачами бібліотеки та обрали для читання цікаві книги

Вам також має сподобатись...

1 Відповідь

  1. В'ячеслав Романовський :

    Радий, що мав нагоду і честь виступати в стінах цієї чудової бібліотеки і познайомитися з її працівниками. Це було незабутньо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *