Кожен із нас воїн

До 2-ї річниці вторгнення окупаційних військ рф на територію України в читальній залі організовано активний діалог «Кожен із нас воїн». Метою заходу було ознайомлення молоді з найважливішими подіями 24 лютого 2022 року, виховання патріотизму та почуття гордості за наших воїнів, які захищають український народ та свою Батьківщину, а також гідне їх вшанування.

Слухачі на заході згадали історії героїзму наших воїнів, які в перші хвилини вторгнення, стали на захист України: це – ЗСУ, Нацгвардія, прикордонники, ДСНС, поліція, звичайні люди найрізноманітніших професій, які вступили до лав ТРО. І кожен хто став на захист України – Герой! А серед геройських імен згадували Віталія Скакуна, який підірвав Генічеський автомобільний міст, але відійти не встиг, ПРИВИДА КИЄВА, який наводив страх на рашистів, Героїв битви за Гостомель, Бучу, Ірпінь, Чернігів, Суми, Маріуполь, Херсон, Миколаїв, тощо.

Цікавою для юнаків та дівчат була розповідь учасника бойових дій Павла Білоуса, який брав участь в АТО, а з 24 лютого 2022 року на фронті. Він згадував пройдений бойовий шлях і давав настанови молодому поколінню долати в собі страх і наполегливо вчитися, та вправно володіти медичними навичками, щоб вміло рятувати життя інших.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *