«Синьо-жовтий прапор нашої свободи»

20 серпня в центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи для військових службовців А 2738 проведено історичну годину «Синьо-жовтий прапор нашої свободи». Захід проведено згідно з Указом Президента України напередодні святкування Дня Державного Прапора та на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України.

Метою заходу було ознайомлення  присутніх з історією виникнення і встановлення українського прапора, формування загального уявлення про державні символи, виховання поваги до державних символів України, почуття патріотизму та любові до Батьківщини.   

Слухачі здійснили екскурс в історичне минуле нашої країни та згадати історію формування державного прапору України. На святі звучали патріотичні вірші поетеси із клубу «Ліра»: Юлії Ковальчук, а пісні про Україну виконав лауреат Всеукраїнських конкурсів та фестивалів Олександр Лівіцький. Всі учасники заходу познайомились з літературою представленою на книжковій виставці «Нам пора для України жити».

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *