«Майдану віщий грім»

19 листопада з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи центральна міська бібліотека імені Костя Солухи організувала для військовослужбовців в/ч 2738 тематичний вечір «Майдану віщий грім».
Метою заходу було вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання патріотичної свідомості та бажання стати гідними громадянами України.
Присутні здійснили екскурс в історію подій Євромайдану, що проходив у листопаді 2013-2014 рр., та переглянули уривки з документального фільму «Майдан: як все починалось».
Родзинкою заходу став виступ місцевої поетеси, члена поетичного клубу «Ліра» Тетяни Дорошенко, яка декламувала власні вірші, присвячені Героям Небесної Сотні – «Ти знаєш, що Герої не вмирають», «Нам у Європу, нам у майбуття», «Наш шлях», а у виконанні учениць міської школи мистецтв Карини Гринчевської, Вікторії Співак, Анни Шимкової прозвучали пісні про Україну.
Слухачі вшанували пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання та ознайомились з літературою тематичної полиці «Вони сягнули в небеса».

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *