«Весна духовності»

Великдень — це великий день весняного оновлення природи, свято, що очищає людей, робить їх добрими та чуйними. Саме до цього свята 1 квітня у центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи оформлено арт-пейзаж «Весна духовності». Його метою є популяризація літератури про свята та традиції українського народу, формування у підростаючого покоління усвідомленого ставлення до народних обрядів, спонукання відвідувачів до творення ними самими прекрасного.
Література, представлена на виставці, розповідає про історію свята, священну символіку, розкриває всю красу українських традицій і особливості української кухні. Користувачі ознайомляться із книгами етнографів Олекса Воропая, Василя Скуратівського, Галини Лозко…, які висвітлюють національні особливості українських свят, зокрема, Великодніх, а також традиції та звичаї пов’язані з цим святом. Доповнюють книжкову виставку власні вироби користувачів – писанки, крашанки, серветки. На виставці виокремлено Інтернет-ресурси, присвячені Великодню.

Шановні користувачі!
Запрошуємо усіх бажаючих переглянути арт-пейзаж «Весна духовності», а також вітаємо із наступаючими Великодніми святами, бажаємо Вам миру, любові, достатку і смачної паски!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *