«Гарант – незалежності України»

8 червня з нагоди відзначення державного свята – Дня Конституції України та в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!» центральна міська бібліотека імені Костя Солухи представила книжкову виставку «Гарант – незалежності України».
Метою представленої виставки є популяризація літератури правознавчого змісту, формування у користувачів правової культури та правосвідомості, розширення знань про конституційні права і свободи людини, виховання любові та поваги до своєї держави, оскільки Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.
Книжкова виставка містить такі розділи: «Конституція України – основний закон держави і суспільства»; «Конституція України: історичний шлях»; «Конституція України – гарант прав і свобод громадянина». На ній представлені законодавчі документи, наукові, навчальні, довідкові та методичні видання із фондів бібліотеки, які розкривають основні етапи становлення та розвитку української конституційної ідеї, сприяють обізнаності громадян із своїми правами та обов’язками і надають можливість кожному ознайомитися із змістом Основного документу держави.
Завітайте до бібліотеки та дізнайтеся якнайбільше цікавого по даній темі.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *