«Казковий світ Німеччини»

Сьогодні німецька мова – перша найпоширеніша мова у Європі і друга за популярністю іноземна в Україні. До Року німецької мови в Україні 16 вересня, для користувачів бібліотеки центральна міська бібліотека імені Костя Солухи організувала віртуальну подорож «Казковий світ Німеччини».
Метою заходу було ознайомити користувачів із основними відомостями про Німеччину, її визначними місцями, виховувати інтерес до країни мова якої вивчається, стимулювати інтерес до вивчення німецької мови.
Під час заходу присутні познайомилися з історією країни, культурою, звичаями та традиціями, національною кухнею, почули цікавинки і дізналися про німецьку практичність, пунктуальність та організованість. А також їх вразило те, що в країні налічується більше 150 середньовічних замків, найбільша у світі науково – технологічна виставка, найвища споруда Європи – телевежа заввишки 331 м, і перший музей хліба в світі. Гармонійним доповненням до заходу став перегляд відеофільму «Подорож у Німеччину». Отже мандруйте з нами та отримуйте задоволення.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *