«Всесвітня столиця книги – 2019 – м. Шарджа»

23 квітня, у Всесвітній день книги та авторського права, центральна міська бібліотека імені Костя Солухи організувала для учнів ліцею I-III ст. «Славутинка» віртуальну подорож «Всесвітня столиця книги-2019 – м. Шарджа».
«Читайте – ви в Шарджі» – логунг, запропонованої програми, яка направлена на солідарність, читання та розвиток інтересу до книг. Мета проведення такого «Року книги»: нагадати людям про те натхнення і задоволення, що одержується від читання хороших книг, про те, що книги – джерело культурного виховання і одержання знань як справжніх цінностей.
Метою заходу була популяризація книги та читання серед молоді, підняти любов до читання книг на новий рівень.
Під час заходу присутні ознайомилися з історією виникнення Всесвітнього дня книги, дізналися про столицю книги 2019 року – місто Шарджа, яке заслужило це почесне право розвитком читацьких програм та літературної творчості, взнали, що в місті Шарджа відкриється перша вільна зона, присвячена книговидавництву, друку та розповсюдженню публікацій. Далі учні здійснили віртуальну подорож містом Шарджа, ознайомилися з історією, визначними пам’ятниками цього міста та його культурою.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *