Роки війни-століття пам’яті

28 жовтня – День визволення України від нацистських загарбників.
Напередодні цієї події, 24 жовтня Кам’янець-Подільська центральна міська бібліотека імені Костя Солухи спільно з територіальним центром соціального обслуговування «Турбота» для його мешканців організувала історичний вечір «Роки війни – століття пам’яті».
Метою заходу було вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні, здійснення демонстрації архівних документів періоду окупації України, плекання поваги та дбайливого ставлення до учасників Другої Світової війни, любові до країни, до рідного краю, своєї держави.
Присутні на заході здійснили короткий екскурс у минуле, прослухали вірші поетів із клубу «Ліра» та пісні про війну , переглянули відеоряд документальних фільмів, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих за визволення України. Доповненням заходу став огляд книжкової виставки «У війні палала Україна».
В день визволення ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, партизанам та учасникам Другої світової війни. Уславлюємо тих, хто в тилу ворога самовідданою працею наближав мир та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *