Фотовиставка П. Ігнатьєва «Єдина Україна» до Дня Соборності України

День Соборності – день нагадування про головну складову нашої незнищенності, нашу єдність. Єдність українців, незалежно від регіону їх проживання – на заході чи на сході, на півдні чи на півночі або у центрі України – є силою українців. Лише коли ми об’єднані – ми можемо протистояти будь-якому ворогові.
День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Акт Злуки став уособленням мрії українського народу про соборну національну державу та етнічної єдності.
Сьогодні, після початку неоголошеної війни Росії проти України, проблема соборності України, на жаль,є не менш актуальною.
З нагоди свята, 22 січня в центральній міській бібліотеці ім. К. Солухи відбулася презентація фотовиставки знаного в місті й поза його межами фотохудожника П. Ігнатьєва «Єдина Україна».
Мета виставки – показати історично споріднені культури українського народу, доторкнутися до культурних звичаїв наших предків, показати всю багатогранність краси та сакральні традиції України.
В експозиції представлені світлини, які висвітлюють різнопланові моменти життя українців.
Тема «Україна – єдина країна» має стати поштовхом до подальшої роботи з об’єднання усіх довкола спільної цінності – територіальної цілісності держави, згуртованості суспільства, розв’язання проблем шляхом діалогу, пошуку загальнонаціонального консенсусу.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *