«Юні захисники Батьківщини» (до Дня пам’яті Героїв Крут)

29 січня – День пам’яті Героїв Крут. Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну. 29 січня у читальному залі центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи для студентів коледжу будівництва, архітектури і дизайну організовано історичний вечір «Юні захисники Батьківщини». Метою заходу була популяризація історії України, формування у молоді почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії та героїчного минулого.
Історичний вечір розпочався з вшанування пам’яті тих, хто віддав своє життя за свободу і незалежність нашої держави. Словами історичних документів, полум’яними рядками поетів, зворушливою музикою пісні слухачам розповіли про подвиг молодих Героїв. Під час заходу прозвучав Державний Гімн України та патріотичні пісні у виконанні учасника бойових дій Дениса Цеми. Студенти коледжу культури і мистецтв Анна Хитрак і Богдан Ніколаєв читали вірші на слова Миколи Луківа, Павла Тичини , Ольги Яворської та інші.
Присутні переглянули відеоролик «Крути», а також ознайомилися з літературою, представленою на книжкової виставці «Крути: шлях у вічність».

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *