«Здорове довкілля– здорові ми»

До Міжнародного дня Землі центральна міська бібліотека імені Костя Солухи організувала 18 квітня у міському ліцеї диспут «Здорове довкілля– здорові ми». Метою заходу було виховувати у молодого покоління любов до природи, бережливе ставлення до неї, усвідомлення того, що їм жити в XXI столітті.
Захід розпочався з відео-презентації одного із мальовничих куточків України – Поділля, який здійснила фахівець з екологічної освіти національного природного парку «Подільські Товтри» Олена Дем’янова.
Слухачі заходу побачили неповторну, досконалу красу природи; руйнівний вплив на неї людини; скільки багато видів рослин занесене до Червоної книги України та про необхідність їх охорони. Це викликало жваве обговорення наболілих екологічних проблем і довкілля. Під час диспуту висвітлювались такі питання: «Що таке довкілля?», «Я і природа: особисте ставлення до навколишнього середовища», «Екологічна ситуація на планеті», «Шляхи розв’язання екологічних проблем?», Що треба робити, щоб люди не нищили природу?
Доповненням до диспуту був огляд книжкової виставки «Живої природи душа промовляє».

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *