Є родина – буде країна»

Сім’я була і залишається хранителькою людських цінностей, культури і історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Жодна нація, жодне цивілізоване суспільство не обходилися і не зможуть обійтися без сім’ї. Сім’я – це основа основ і для кожної людини і для кожної держави. Тому союз сім’ї і держави – необхідна застава процвітання і добробуту його громадян. В нашій державі теж споконвічно складалися традиції, спрямовані на зміцнення сімейних, родинних зв’язків, відповідальності батьків за виховання дітей. Адже буде жити сім’я – буде жити й процвітати Україна!
З нагоди відзначення Міжнародного дня сімей в бібліотеці організовано виставку-панораму «Є родина – буде країна». Метою виставки є популяризація родинних цінностей, сімейних традицій, виховання глибоких почуттів любові та поваги до Батьківщини, збагачення духовного світу людини. Виставка складається з 4-х розділів: «Роде наш красний», «Родина – джерело виховання», «Мати – оберіг сім’ї», «Святині української душі».
Користувачі мають можливість ознайомитись з літературою, представленою на виставці-панорамі та поповнити свої знання з основ сімейного виховання. Тож з нагоди цього свята бажаємо всім українським сім’ям міцного здоров’я, злагоди, щастя, добробуту та миру.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *